Moestuintjes


De leerlingen uit groep 3 en 4 van basisschool De Doornick nemen deel aan het Moestuinproject. Donderdag 7 april starten de leerlingen met dit project. Onder begeleiding van de leerkracht, de dorpscontactpersonen en de vrijwilligers van de Volkstuinvereniging uit Doornenburg gaan de kinderen iedere twee weken op donderdagmiddag aan de slag in hun eigen moestuintje.
Door middel van het Moestuinproject leren de leerlingen wat er zoal komt kijken bij het verbouwen van heerlijke groenten en worden ze zich bewust van gezonde voeding en een gezonde leefstijl. Het Moestuinproject is dus niet alleen leuk, maar ook nog eens heel erg leerzaam!

De Spar Doornenburg heeft ons allerlei materialen voor het project geschonken. Deze hebben wij dinsdag 29 maart met de leerlingen van groep 3 en 4 op mogen halen. Wij zijn hier natuurlijk heel erg blij mee. Ook kregen zij als extra cadeautje allemaal stoepkrijt mee. Handig, want dan kun je bij je moestuintje schrijven wat je hebt geplant. De Spar Doornenburg, nogmaals ontzettend bedankt!

moestuintjes