Kerstviering op De Doornick


Wat een sfeervolle en gezellige avond……de kerstviering van De Doornick!

Gisteravond begonnen de kinderen in de eigen groep om 16.30 uur met het kerstdiner. Wat zagen de kinderen er prachtig uit en wat waren de klassen gezellig ingericht. Op het schoolplein, dat door de werkgroep kerst ook sfeervol was ingericht, stonden Irene en Henry Meijer voor alle kinderen worsten en hamburgers te bakken. Bij deze “winter barbecue” mochten de kinderen om de beurt met de eigen groep een heerlijk broodje halen. Henry en Irene, ontzettend bedankt!!!!!
Ook de brandweer bedankt voor de mooie vuurkorven op het plein!!

Om 18.00 uur verzamelden alle groepen zich buiten bij het podium, waar ook ouders, opa’s/oma’s en andere belangstellenden aan mochten sluiten voor deze speciale kerstviering. Elke groep presenteerde zich op het podium en samen werden er ook een aantal kerstliedjes gezongen. Al met al een zeer geslaagd kerstfeest!!

Via deze weg willen wij jullie dan ook allemaal bedanken voor deze bijzondere betrokkenheid, waardoor dit kerstfeest zo’n succes is geworden en het een feest voor allemaal was! Ook de werkgroep kerst bedankt voor de perfecte organisatie!!

kerst2015